Samen komen

Het kan heel zinvol zijn om als echtpaar, ouders of gezin langs te komen en een serie gesprekken te hebben. Tijdens de gesprekken proberen we op te helderen wat in de onderlinge relatie wringt of problemen veroorzaakt en ontdekken we welke patronen er zijn ontstaan. De rust en regelmaat van de sessies biedt een kans bij elkaar stil te staan, te bespreken hoe een ieder de relatie beleeft. Hernieuwd zicht op de vooruitstrevende krachten in een relatie kan helpen om de problemen op te lossen of tot acceptatie te komen. Uiteindelijk doel van samen komen is dat u weer samen verder kunt.
 

Ouderbegeleiding

Ouderbegeleiding is de naam voor de gesprekken die ik graag met u als ouder(s) aanga. Zeker als uw kind bij mij in therapie is. Uw steun en observaties heb ik dan hard nodig om uw kind in therapie te kunnen helpen. Daarnaast zoek ik met u mee naar hoe u het beste van uzelf weer kunt vinden ten bate van uw ouderschap en de band met uw kind.
 

Gezinstherapie en relatietherapie

Bij gezinstherapie voer ik een serie gesprekken met u als gezin. Aan partners/echtparen bied ik relatietherapie.