Adres

Praktijk voor Psychotherapie
& Psychoanalyse J. Stam

Steegoversloot 58
3311 PP Dordrecht
Tel. 078-61 60 162
 

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur.

 

Aanmelden bij voorkeur telefonisch

Aanmelden begint met een kort telefonisch overleg om een tijd en datum af te spreken. Elke maandag is er telefonisch spreekuur tussen 12.15 en 12.45 uur voor aanmeldingen en vragen. Op een ander moment kunt u inspreken op de voicemail en aangeven wanneer u teruggebeld wilt worden of hieronder een bericht sturen.


Verwijsbrief is nodig voor vergoeding

Voor vergoeding vanuit de zorgverzekering of de gemeente is een verwijsbrief van de huisarts of een beschikking van het jeugdteam nodig. Deze dient voor het eerste gesprek aanwezig te zijn.
 

Wachttijden

Er zijn vanwege grote drukte tot 1 april 2019 geen nieuwe aanmeldingen mogelijk. Ik ben verplicht u te wijzen op de mogelijkheid voor wachtlijstbemiddeling bij uw zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

(update 26 oktober 2018)